Invigning av upprustade entrén till Abisko nationalpark

I ett tidigare inlägg berättade vi om identitetsprojektet som Anna Berhan på Länsstyrelsen var projektledare för. Idag den 10 september 2016 var det så dags för invigningen av den upprustade entrén till Abisko nationalpark. 

Det var samling utanför Naturum Abisko och dagen började med jojk, därefter avlöste talare varann och sedan följde en rundvandring runt området. Kommentarer

  1. Det blev verkligen fint tycker jag, var upp och kikade tidigare i veckan. Hoppas verkligen att nationalparksmärket får vara fritt från klotter och inristningar.

    SvaraRadera
  2. Hej, jag är Martin Reed, om du är redo att få en lånekontakt. Benjamin via e-post: 247officedept@gmail.com, WhatsApp: +1989-394-3740 Jag ger kredit till sin tjänst. De ger mig summa 2.000.000,00 Euro till avkastning på 2% avkastning. Inom fem arbetsdagar. Benjamin arbetar med gruppinvesterare till ren lån- och skuldfinansiering vid låg avkastning för att betala dina räkningar eller köpa ett hem eller öka ditt företag. snälla, jag råder alla där ute som är i behov av lån och kan vara pålitliga, pålitliga och kapabla att återbetala vid tidpunkten för medel.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar